Bangladesh

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Bangladesh

Onroerend goed te koop in Bangladesh

Bangladesh, gelegen ten oosten van India aan de Golf van Bengalen, is een Zuid-Aziatisch land met een dichte begroeiing en talrijke waterwegen. Aan de zuidkust, de Sundarbans, het enorme mangrovebos dat wordt gedeeld met het oosten van India, leeft de Bengaalse koninklijke tijger. Het grenst aan alle kanten aan India met uitzondering van een klein stuk, in het uiterste zuidoosten, waar het grenst aan Birma; in het zuiden wordt het omringd door de Golf van Bengalen. De hoofdstad is Dhaka.

De plotselinge verstedelijking in Bangladesh kan het beste worden omschreven met de term over-verstedelijking. Het is de vorm van verstedelijking die niet leidt tot een parallelle groei van de economie of industrie, maar het resultaat is van een groot aantal mensen die vanuit landelijke gebieden naar steden verhuizen en op zoek zijn naar onroerend goed te koop in Bangladesh. Dit fenomeen heeft echter de reis van de onroerendgoedmarkt in Bangladesh aangewakkerd. De industrie heeft de verantwoordelijkheid genomen om het groeiende aantal stadsbewoners te huisvesten.

De vastgoedsector is een cruciale sector met verschillende multiplicatoreffecten in de economie. De vastgoedsector genereert na de landbouw en de kledingindustrie de meeste banen. In de afgelopen twee decennia heeft de vastgoedsector 8,24% bijgedragen aan het totale bbp van Bangladesh.

De koopkracht van de Bengaalse bevolking is de afgelopen jaren gestegen.

De stijging van de kosten van levensonderhoud heeft geleid tot een grote vraag naar de aankoop van appartementen en onroerend goed te koop in Bangladesh. De meeste mensen willen een appartement kopen om te proberen te ontsnappen aan een hoog inkomen. Bovendien zijn de prijzen van appartementen de afgelopen 4 jaar met 20-30% gedaald.

Investeringen in onroerend goed zijn de afgelopen jaren toegenomen. In Bangladesh steeg het bbp tot 30,27% in het jaar 2016-2017. Dit is een stijging ten opzichte van de 29,65% vorig jaar.

De vastgoedsector in Bangladesh verandert momenteel in een belangrijk deel van het land. De vastgoedsector staat ook garant voor de groei van verschillende aanverwante industrieën en genereert daardoor veel banen voor mensen. Het vertoont een groot potentieel om een ​​interessante investeringsmogelijkheid te zijn.

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 40548

Verkoop 3 Slaapkamers, Bangladesh, Dacca, Dacca, 47 SHAHEED ABDUL AZIZ ROAD

44,891.36EUR
Verkoop
3 Slaapkamers

97.55 m²
Dit is een appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers in de buurt van Bashundhara R / A, Jamuna Future Park, North South University. Het is pas gere...
Cod. 27856

Verkoop Landbouwgrond, Bangladesh, Dacca, Dacca, dacca

Reserved negotiation
Verkoop
Landbouwgrond

120000 m²
grond te koop
Cod. 13176

Verkoop 4 Slaapkamers, Bangladesh, Narochanskie lakes, Shahbagh, Flat 9, Aziz Co-operative, Shahbagh, Dhaka

83,518.81EUR
Verkoop
4 Slaapkamers

1695 m²
Dit is een luxe 1600 vierkante Voeten appartement in het hart locatie van de hoofdstad van Bangladesh, op het te koop aanbieden. Het is momenteel verh...
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB